Restaurant
În restaurantul nostru aveți ocazia să degustați bucăți tradiționale ardelenești/secuiești și tot în același timp regăsiți o varietate a mâncărurilor internaționale.
În perioada verii vă recomamdăm zona de terasă din parcul parcul nostru, situat în fața hotelului, unde puteți savura bucăți alese preparate la vatră.
Restaurantul are o capacitate de aproximativ 180 de persoane, oferind spațiu pentru evenimente de familie (nunți, botezuri) sau întruniri de afaceri și baluri etc., pentru evenimente mai mici vă oferim un ambient plăcut barul nostru cu o capacitate de aproximativ 80 de persoane, iar în cazul în care aveți nevoie de un spațiu mai mic pentru evenimentel restranse de familie, zi de nașteri, întruniri cu prietenii , vă oferim separeul de aproximativ 10-12 persoane .
Pentru mai multe informații și oferte personalizate contactați colegii noștrii !
Snacks:
MĂDUVĂ DE VITĂ LA GRILL CU RELISH PĂTRUNJEL, PÂINE PRĂJITĂ
BEEFSTEAK TARTAR, UNT CU VERDEȚURI, LEGUME ȘI PÂINE PRĂJITĂ
MITITEI CU MUȘTAR ȘI PÂINE
CREVEȚI LA GRILL, CU SALATĂ ȘI SOS OLANDEZ CU ARPAGIC
SALATĂ CEZAR CU PUI
Meniu I.
Supe:
CIORBĂ DE BURTĂ
SUPĂ GULAȘ (DE VITĂ)
Felul principal:
SUPĂ CREMĂ DE BROCCOLI, PÂINE PRĂJITĂ CU BRÂNZĂ DE MUCEGAI
FRIPTURĂ “ȚIGANEASCĂ” CU CARTOFI PAI ȘI MURĂTURĂ
FRIPTURĂ DE CĂPRIOARĂ CU CARTOFI FONDANT, FASOLE VERDE ÎN BACON, ȘI SOS DE MERIȘOARĂ
PULPĂ DE RAȚĂ CU CARTOFI ȚĂRĂNEȘTI ȘI VARZĂ ROȘIE, SOS DE PORTOCALE
ȘNIȚEL GIGANT CU SALATĂ DE CARTOFI CU MAIONEZĂ
TAGLIATELLE CU SOS DE BRÂNZĂ QUATTRO FORMAGGI
Meniu II.
Supe:
CIORBĂ DE BURTĂ
CIORBĂ DE PERIȘOARE CU PUI
SUPĂ CREMĂ DE CAPIA CU BRÂNZĂ DE VACĂ ȘI CHIPS BACON
Felul principal:
MUŞCHIULEŢ DE PORC, CU LEGUME DE GRILL ȘI SOS BRUN
STEAK CHAROLAIS, FOIE GRAS, CIUPERCI, CARTOFI PAI ȘI SOS BRUN
SOMON LA CUPTOR PE PAT DE SALATĂ, FETĂ ȘI SOS DE IAURT CU LĂMÂIE
PIEPT DE PUI SUPREME CU VINETE LA GRILL, CHIPS DE CARTOFI, SOS DE VIȘINĂ
FICĂȚEL PANE DE RAȚĂ, GHIVECI DE LEGUME CU CÂRNAȚI
Desert:
CLĂTITE
PAPANAȘ